SE*Liljelundens

Katterna

S*Jungagläntans Lady Silver (SBI b) 2003-07-20

Lady är vår prinsessa här hemma. Hon är en chokladmaskad hona och är 15 år gammal. Hon är vår första birma. Lady är vår prinsessa här hemma. Hon älskar att bli kammad och att gosa med matte och husse. Varje kväll vi går och lägger oss så ska hon ha en gosstund med oss innan hon kryper ner mellan våra kuddar :) Kastrat.

Stamtavla

Testad neg för Giardia och trichomonas sommaren 2015

 

SP S*KällaLyckas Xera (SBI n) 2005-04-14

Xera, eller Morris som han kallas här hemma flyttade in hos oss år 2005. Han är en brunmaskad kastrathane som är 13 år. Han har ställts ut en del och är nu Supreme Premier.  Morris är en cool kille som är lugn och go. Han älskar att gå ut på promenad i koppel och att sova var som helst, lite hur som helst :)

 Stamtavla 

 

CH S*Kilenskogens Enya (SBI n) 2010-10-26

 

Enya har varit vår avelshona. Hon är en brunmaskad hona. Vi har ställt ut henne några gånger med fina resultat. Enya är vårt busfrö. Det är alltid full fart. Hon älskar att jaga insekter och allt annat som rör sig..även de andra katternas svansar :) Tid för gos har hon trots allt bus och hon är en riktig liten spinnmaskin :) Enya är 7 år gammal.

Kullar: A-Kullen, B-Kullen, C-Kullen, E- Kullen samt F-Kullen

Enya är numera glad kastrat.

 

Stamtavla

 

Testad negativ FIV/FELV

Testad neg Trichomonas/giardia Hösten 2014

Blodgrupp A

Hjärtscannad 2016-05-19 utan anmärkning

 

 SP SE*Liljelundens Avatar (SBI c 21) 2012-11-06

(fotograf: La Resare)

 SE*Liljelundens Avatar, eller Alf som han kallas, kom tillbaka till oss efter en tid. Han hade världens bästa hem men ibland fungerar det inte :( Vi letade efter ett nytt hem, men bestämde oss för att han ska få vara kvar. Alf är ju den mysigaste killen vi vet <3 Alf kommer från A-kullen och Enya är hans mor. Han är kastrerad.Alf är 5 år gammal

Stamtavla

Hjärtscannad 2016-05-19 utan anmärkning