SE*Liljelundens

Katterna

S*Jungagläntans Lady Silver (SBI b) 2003-07-20

Lady är vår prinsessa här hemma. Hon är en chokladmaskad hona och är 15 år gammal. Hon är vår första birma. Lady är vår prinsessa här hemma. Hon älskar gos och godis. Varje morgon ska hon väcka mig och på kvällen så väntar hon i sängen på en när det är dags att lägga sig. Lady är kastrat

Stamtavla

Testad neg för Giardia och trichomonas sommaren 2015

 

SP S*KällaLyckas Xera (SBI n) 2005-04-14

Xera, eller Morris som han kallas här hemma flyttade in hos oss år 2005. Han är en brunmaskad kastrathane som är 14 år. Han har ställts ut en del och är nu Supreme Premier.  Morris är en cool kille som är lugn och go. Han älskar att gå ut på promenad i koppel och att sova var som helst, lite hur som helst :)

 Stamtavla 

 

CH S*Kilenskogens Enya (SBI n) 2010-10-26

 

Enya har varit vår avelshona. Hon är en brunmaskad hona. Vi har ställt ut henne några gånger med fina resultat. Enya är vårt busfrö. Det är alltid full fart. Hon älskar att spana på fåglar och att busa. Springer gärna fram och tillbaka i full 100 knyck. Tid för gos har hon trots allt bus och hon är en riktig liten spinnmaskin :) Enya är 8 år gammal.

Kullar: A-Kullen, B-Kullen, C-Kullen, E- Kullen samt F-Kullen

Enya är numera glad kastrat.

 

Stamtavla

 

Testad negativ FIV/FELV

Testad neg Trichomonas/giardia Hösten 2014

Blodgrupp A

Hjärtscannad 2016-05-19 utan anmärkning

 

 SP SE*Liljelundens Avatar (SBI c 21) 2012-11-06

(fotograf: La Resare)

 SE*Liljelundens Avatar, eller Alf som han kallas, kom tillbaka till oss efter en tid. Han hade världens bästa hem men ibland fungerar det inte :( Vi letade efter ett nytt hem, men bestämde oss för att han ska få vara kvar. Alf är ju den mysigaste killen vi vet <3 Alf kommer från A-kullen och Enya är hans mor. Han är kastrerad.Alf är 6 år gammal. Alf älskar att spana på fåglar och gillar att gå ut i koppel på sommaren.

Stamtavla

Hjärtscannad 2016-05-19 utan anmärkning

Årets katt i BiK 2018

3:a Kastrat i Birmasällskapet 2018