SE*Liljelundens

Om oss!

Jag heter Sara och är ursprungligen från Luleå. Jag flyttade ner för att läsa på högskolan här i Skövde och blev sedan kvar. Familjen består av sambon Adam samt våra fyra birmakatter. Jag arbetar som säljare och trivs bra med det :)

År 2003 flyttade vår första birma, Lady, in till oss. Vi hade funderat på att skaffa katt ett tag och fastnade för den vackra birman. Vi fick kontakt med en uppfödare i närheten som just då inte hade kull, men som tipsade om en annan som fanns hos S*Jungagläntans. Vi åkte och tittade och fastnade direkt för Lady.

Efter ett par år tyckte vi att det var dags för en till birma. Morris flyttade in år 2005. Han köpte vi från S*KällaLycka´s. Mina funderingar kring uppfödning började att väckas redan nu, men Morris var inte lämplig för avel och Lady var kastrat sedan länge och skulle inte heller gå i avel.

I början av 2011 flyttade äntligen Enya in från S*Kilenskogens. Hon har varit min första avelshona, men är nu kastrerad. Hon har fått fem kullar.

SE*Liljelundens Avatar kom tillbaka till oss sensommaren 2013 och vi har bestämt att han ska få bo kvar här. En riktig myskille.

Från F-kullen har jag sparat SE*Liljelundens Fiorello och han samägs med S*Sapphire Extreme´s uppfödning i Stockholm där han också bor. Vi hoppas på att han ska utvecklas fint och bli pappa i framtiden.

Nu har vi som sagt 4 katter här hemma. Vi bor i en villa i Skövde med rastgård. Katterna älskar så klart att sitta i den men de uppskattar också en promenad i sele. 

Mina intressen är musik, vänner samt kattutställningar. Jag är med i Billingebygdens kattklubb.

/ Sara Pääjärvi

076-0962609

sara@spoilyourpet.se